Pagina's

donderdag 2 februari 2017

Niet Moeilijk

Vaak hoor ik als reactie op mijn kaarten: "Oh, zoiets kan ik niet". Maar eigenlijk is het maken van kaarten helemaal niet zo moeilijk en het is zelfs heel erg leuk om samen met je kinderen, buur- of kleinkinderen eens een leuke kaart te maken. Veel heb je daar niet voor nodig.


Neem nu bijvoorbeeld deze twee simpele strakke kaartjes....Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een witte kaart, een gekleurd basispapier, een designpapiertje, lijm, kleurmateriaal zoals in mijn geval Promarkers, maar ook kleurpotloden voldoen natuurlijk goed en ....een leuke stempel.

Deze keer heb ik de girafstempel gebruikt van de sheet Katzelkraft Les Jungles. Maar op hetzelfde sheet zitten NOG 5 leuke en grappige dierenstempels, waar je eindeloos mee kunt stempelen, scrappen of kaartjes maken. (Bekijk hier nog veel meer prachtige Katzelkraft stempels.)



En mocht je deze kaartjes te simpel vinden, dan zijn er eindeloos leuke embellishments te koop of te maken om het kaartje op te pimpen, zoals, lint, strikjes, bloemetjes, hartjes, pareltjes, glittersteentjes, knopen etc.

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie gegeven om zelf eens aan de slag te gaan!

Creatieve groetjes,
Marianne

1 opmerking:

Bedankt voor je bezoekje. Laat je een berichtje achter? Dat vinden wij natuurlijk helemaal geweldig. Dank je wel.

(Sorry we moeten een Woordverificatie doen, we worden erg lastig gevallen door spammers.)