Pagina's

donderdag 13 september 2012

Tasje gefreubeld ;-)

OOOO en nu gaan er een stel vriendinnen van me heeeeeeeeel erg hard lachen ..wahahhah Rosita CUTE ???? En dan nog ingekleurd ook ???? Jeetje die is van haar geloof afgevallen ahahahah...let maar op die reacties gaan komen dat weet ik zeker ;-). Maar dan denk ik maar weer eens ...tja zo ben ik nu eenmaal ,ik zit vol verrassingen ;-) en soms moet ik van mezelf een keertje outsidebox denken ...dan moet dat gewoon een keertje en weet je wat ? Ik vond t nog leuk om te doen ook hahhaahah. Ik ben aan de slag gegaan met een craft tasje en daarvan heb ik eerst alle randen bewerkt met bruine distressinkt. Daarna een leuk papierblok van my minds eye (howdy doody)uit mijn papierkast getoverd ;-). Daar verschillende stukken van gesneden en de randen eerst bewerkt met de distresser van TH. De randen van de strookjes papier ook weer bewerkt met bruine distressinkt en een beetje een vlakverdeling gemaakt hoe ik t graag op het tasje wilde gaan leggen en dit erop geplakt met craft tacky glue.
Daarna aan de slag gegaan met de mooie bloemen en blaadjes mallen van Marianne design .OOOO wat een gaaf spul is dit jeetje nog aan toe. Moet zeggen dat ik geen mallen en stansjes mens ben maar deze zijn toch wel heel erg gaaf!. De gestansde bloemen en blaadjes bewerkt met ditressinkten en wat stickles glitter op de bloemranden aangebracht.
Daarna een paar bloemen en blaadjes bij elkaar gezet om de hoeken mooi op te vullen. En toen met de bloemenfee stempel van Papermania Enchanted aan de slag gegaan en oooo die vindt ik dus geweldig mooi WOUW !!! Heb de stempelafdruk gezet met memento tuxedo black en ben deze daarna in gaan kleuren met verschillende kleuren distressinkt aangebracht met t waterpenseel. Toen dit goed droog was heb ik een dun laagje stickles over de afdruk aangebracht ,gewoon voor een beetje glans.
Ook wat bling-bling mocht niet ontbreken op dit tasje dus wat mooie strassteentjes erbij tja en toen was ik eigenlijk wel heel erg happy met t resultaat ;-).
Alle materialen die ik gebruikt heb zin te koop bij : www.creamiep.nl Bedankt voor t kijken en t bezoeken van t blog en voor alle leuke reacties die ik van jullie krijg .Ik zit vaak te glunderen achter de pc ;-) ...dankjewel allemaal !! Groetjes Rosita

10 opmerkingen:

  1. Mooi gemaakt hoor Rosita. leuk toch om weer eens helemaal iets anders te maken dan wat je normaal doet.,ontdek je weer andere kwaliteiten.
    gr. liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahahah je hebt helemaal gelijk Liesbeth ,ik vond t ontzettend leuk om te doen ;-).

      Verwijderen
  2. Hoi Rosita
    Dat is inderdaad een gaaf tasje geworden.
    En je weet: je bent nooit te oud om te leren!!!
    Groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haahha jaaaaaaaaaa das een feit ,dankjewel voor t compliment meis ,

      Verwijderen
  3. geweldig gaaf tasje en wat goed van je om eens wat anders te proberen! Zo zie je maar weer helemaal gaaf!groetjes mandy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Mandy voor dit leuke compliment en wie weet komt er nog wel eens zomaar een 'cute' werkstukje van mij voorbij ;-)

      Verwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Laat je een berichtje achter? Dat vinden wij natuurlijk helemaal geweldig. Dank je wel.

(Sorry we moeten een Woordverificatie doen, we worden erg lastig gevallen door spammers.)