Pagina's

zondag 19 augustus 2012

verjaardagskaartje

Voor deze maand had ik eigenlijk een kerstkaartje in de planning, maar ik heb het Bo Bunny Kerstpapier nog niet hier. Sonja brengt dat woensdag mee naar de beurs, maar dat is natuurlijk te laat ! Die bewaren we dan maar voor volgende maand en voor deze maand heb ik deze verjaardagskaart gemaakt:

Het cardstock is bij CreaMiep te koop in een handige verpakking met 30 kleuren. Het scrappapier is van Bo Bunny, de Paper Pad Serenity.
Het stempeltje is van Inky Impressions Cling Rubber Stamps, heet Shy Little Nickie en is gestempeld met Memento op dcp papier en ingekleurd met flexmarkers. Ik had keurig opgeschreven welke nummer is waarvoor heb gebruikt en vrolijk het papiertje weggegooid (niet slim hé !).
Ook de roosjes zijn uit het assortiment van CreaMiep en als laatste dan nog de tekststempel, de Clear Stamp teksten recht.

Zo ik ga nog 2 daagjes aan het werk en dan woensdag samen met Sonja en Emmie de beurs opbouwen en donderdag-vrijdag-zaterdag de beurs in Den Bosch draaien. Wij staan op Stand 139, mocht je naar de beurs gaan kom dan gezellig even langs, CreaMiep heeft zoveel mooie dingen bij dat dat zeker de moeite waard is ! En wij vinden het natuurlijk altijd leuk om jullie te leren kennen.

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.

Liefs, Caroline

6 opmerkingen:

  1. hoi caroline
    ondanks dat je het favoriete papier nog niet hebt is deze kaart wel erg nmooi geworden!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt Corry. Gelukkig had ik deze blokjes nog hé. Vanmiddag gaan we opbouwen voor de beurs morgen, dus dan neem ik snel die kerst Bo Bunny mee voor de volgende kaart.

      Verwijderen
  2. Lieve Caroline het is mooie kaart geworden.
    Volgende keer je kerstkaart met je nieuwe papier
    Liefs Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt Yvonne. Eerst nog 2 andere kaartjes tussendoor voor aankomende zaterdag en de vrijdag erop, en dan op naar de kerstkaart !

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Laat je een berichtje achter? Dat vinden wij natuurlijk helemaal geweldig. Dank je wel.

(Sorry we moeten een Woordverificatie doen, we worden erg lastig gevallen door spammers.)