Pagina's

donderdag 3 september 2015

Sweet Pea Enys Guerrero's Fairy Princess of Autumn

Laat je niet afschrikken door de moeilijke naam, als je even op deze link klikt kom je rechtstreeks in de webshop van CreaMiep, die deze prachtige stempel verkoopt of kijk even bij www.CreaMiep.nl in het menu STEMPELS bij Sweet Pea diversen. Dit is mijn easelcard die ik met deze herfstfee heb gemaakt.


Deze stempel en achtergrond heb ik gekleurd met Promarkers en Flexmarkers. Voor de hele dunne lijntjes heb ik Promarkernibs gebruikt, waarmee je kleinere dingen nog nauwkeuriger kunt inkleuren.



Op de achtergrond heb ik wat blaadjes gestempeld van het merk Crafty Individuals en de mooie takken met kraaien zijn van Memory Box en heten Forest Crows en ik heb wat witte accenten gezet met een witte gelpen.


Bij zo'n onheilspellend plaatje wilde ik graag een positieve tekst laten zien en ik denk dat me dat goed gelukt is. Ik heb deze tekst gevonden op internet en versierd met lieflijke bloemen en de takjes zijn van Joy Craft.


Om nog even te laten zien dat een easelkaart eigenlijk niet zo moeilijk in elkaar zit, heb ik de zijkant gefotografeerd. Je neemt een dubbele kaart en de bovenkant vouw je dubbel naar binnen. Tegen die kant plak je je cardstock met het plaatje en je zorgt dat er op de onderste kaart een obstakel zit waar het geheel tegen kan leunen. Zo kun je hem nog makkelijk terugvouwen en past het nog steeds in een enveloppe.



Het is een flink blogbericht geworden met veel foto's maar hopelijk vinden jullie dat niet erg. Hier de laatste: nog een detailfoto van de prachtige stempel.



Heel veel plezier met het creatief bezig zijn.
Ik heb weer genoten :-)

Groetjes,

6 opmerkingen:

  1. Hoi Marianne, dit is echt prachtig! Mooi ingekleurd, en een leuke uitleg over de easel techniek! Liefs Syl xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Sylvia. Ik weet nog dat ik voor de eerste keer een easelkaart wilde maken en er een beetje tegenop zag, maar het bleek simpeler dan ik dacht. Vandaar even een kleine uitleg :-)

      Verwijderen
  2. Hoi
    Het is een prachtig resultaat geworden echt heel erg mooi gedaan , dikke proficiat

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel erg bedankt Nicky. Leuk dat je even een reactie hebt achtergelaten!!

      Verwijderen
  3. Een prachtige kaart en zulke mooie kleuren.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel erg bedankt Miranda! Ik heb deze keer ook heel de achtergrond gekleurd met Promarkers :-)

      Verwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Laat je een berichtje achter? Dat vinden wij natuurlijk helemaal geweldig. Dank je wel.

(Sorry we moeten een Woordverificatie doen, we worden erg lastig gevallen door spammers.)