Pagina's

maandag 4 juli 2011

CANDY: Vrijkaart voor Knotsgekke kaarten- en scrapdagen

Wil jij een vrijkaartje winnen voor de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen in Den Bosch of voor Zwolle?


Wat moet je daarvoor doen?
Niet heel veel, lees maar gauw:

1. Word volger (niet van toepassing voor wie het al is)
2. Hieronder een berichtje achterlaten als je mee wil doen(ook als je al volger bent), vertel waarom jij graag het kaartje wilt winnen en uiteraard voor welke beurs.
3. Plaats de Candy op je eigen blog in de sidebar met een link naar CreaMiep Design Team blog.
4. Zet je naam en link hieronder in "mister linky"


Op vrijdag 5 augustus wordt er bekend gemaakt wie de entreekaart gewonnen heeft.
Dus meld je aan voor 5 augustus!
Dan wordt het vrijkaartje via email verzonden naar de persoon die gewonnen heeft.


Zet hier je naam en link om kans te maken op de gratis entreekaart.


21 opmerkingen:

  1. Wat een leuke candy. Ik ben eind vorig jaar gestart met het maken van kaarten en toen ook gaan bloggen. Wat een leuke verslaving is dit geworden. In het voorjaar ben ik voor het eerst met mijn zus naar Zwolle geweest. Het was een geslaagde dag, die zeker voor herhaling vatbaar is. We hebben genoten van alle mooie dingen die we zagen en natuurlijk ook heel graag wilden kopen. Met een vrijkaartje kunnen we ons koopbudget natuurlijk verhogen en dat komt goed van pas, want het verlanglijstje is nietgering.
    GroetjesAartje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke candy en ik zou ook deze keer er graag weer bij zijn in Zwolle! Ben net als mijn voorgangster, sinds nov 2010 helemaal verslaafd aan het maken van scrapkaarten. En als ik een vrijkaartje zou winnen, kan ik het entreegeld uitgeven aan leuke hobbyspullen. Want mijn wish-list is eindeloos lang:-)
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuk deze candy, daar wil ik wel graag aan mee doen! Ik ben helemaal verslaafd aan (scrap) kaarten en creaties maken, als het even kan doe ik niets anders....tesamen met mijn creatieve moeder wil ik wel eens een lekker creatief dagje uit naar de beurs in Zwolle....en wat de voorgangers ook al schrijven..met een vrijkaartje heb ik weer iets meer budget om leuke hobbyspulletjes te kopen om weer mooie creaties te maken voor jullie blogchallenges en andere challenges.
    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  4. natuurlijk ga ik dit keer naar de beurs in Zwolle . . .ik doe heel graag mee met de candy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super gaaf deze candy en ik wil wel een gokje wagen om kans te maken op vrijkaartje.
    Ik ga altijd naar de beurs in Zwolle en het zou leuk zijn om een keertje gratis binnen te mogen komen. Kan ik het het geld wat ik bespaar aan knutselspulletjes uitgeven. Tenslotte kan je je geld maar een keer uitgeven toch?

    Lieve groetjes Sieta

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik geloof dat ik eigenwijs ben, maar ik wil graag een kaartje winnen voor Den-Bosch. Ik ga daar in de buurt op vakantie en hoop het te kunnen combineren. Groetjes Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hardstikke gaaf die candy,samen met mijn freubelende dochter naar de hobbybeurs van Zwolle zou te gek zijn. Een heerlijkdagje uit en lekker rondneuzen op de beurs.

    Groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super candy! Zou wel graag een vrijkaartje willen winnen voor de beurs in Zwolle, ik woon namelijk niet echt in de buurt van de leuke hobbywinkels en ben dan ook vaak aangewezen op het internet winkelen. Is ook leuk hoor maar haalt het toch niet bij het echte shoppen. En zo'n beurs is dan de ideale kans voor mij, lekker alle winkels bij elkaar.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super leuke candy.
    Zou de kaarten héél graag willen winnen.
    Vindt dat ik wel een extra-tje kan gebruiken, na zoveel tegen slagen dit jaar en vorig jaar. Op 't moment heb ik geen werk dus geen royaal inkomen. Ik heb geen werk doordat ik 1.1/2 jaar geleden gevallen ben met sporten en nu nog altijd niet goed kan lopen!

    Dus nu heb ik veel tijd om kaarten te maken en dus ook veel spullen nodig maar weinig geld om die aan te schafen. Met een kaartje (voor Den Bosch) kan ik me alweer wat uitsparen.....

    Groetjes Steffii

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Sonja,
    Wie wil er nou geen kaartje winnen? Een kaartje voor Den Bosch zou zeer welkom zijn en de redenen daarvoor zijn legio.....de eerste is: Den Bosch ligt in de regio.
    De candy staat te pronken in de sidebar.
    Nog een heel fijn en ☼-nig weekend toegewenst.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat is leuk!!
    Samen met mijn zusje en dochtertje kom ik weer gezellig een dagje hobbyshoppen in Zwolle. We hebben er ontzettend veel zin in!

    En een vrijkaartje zou het natuurlijk nog leuker maken!

    Groetjes Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een super leuke candy Sonja en team. Echt toppie dat jullie weer aan ons denken. Voor welke beurs zou mij niets uitmaken, is ongeveer even ver van mijn huis af;).

    Iedereen suc6 gewenst met het winnen van het vrijkaartje.

    Liefs,
    Andrea

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk zo'n candy om een gratis kaartje te winnen
    Ik ga ieder jaar naar Den Bosch, en eenmaal op de beurs geweest dan moet je het volgende jaar wel weer gaan. Hoezo verslaving!!

    groetjes Carol

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Vorige keer heb ik al een kaartje gewonnen, daar was ik erg blij mee, maar toch waag ik graag een gokje! Het liefst zou ik een kaartje winnen voor de beurs in Den Bosch. Leuk dat je de candy weer doet en we de kans krijgen!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Weinig origineels te melden van mijn kant. Sinds eind 2009 heel voorzichtig met scrappen begonnen en sinds begin dit jaar een eigen blog en nu is het niet eens meer een hobby......verslaving is een beter woord!! Vorig jaar voor het eerst naar Zwolle geweest en GENOTEN dus ik sta al weer in de startblokken en een vrijkaartje zou super leuk zijn!!

    Groetjes, Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat ontzettend leuk. Ik doe graag mee. Ik had de candy al eerder zien staan,maar ik wist niet zeker of ik vrij kon krijgen op mijn werk. Nu weet ik zeker dat ik kan gaan, dus doe ik toch nog even mee. Wie weet. Ik zou dan naar de beurs in Den Bosh willen gaan. Bedankt voor de kans. Groetjes, Anita Kaartenboetiek

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Eigenlijk wilde ik eind dit jaar naar Utrecht, maar Den Bosch is ook wel erg verleidelijk en nog dichter bij ook. Ik ben nog nooit naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Den Bosch geweest, dus als ik een kaartje win; ga ik eens onwijs lekker shoppen in de Brabanthallen. Bedankt voor deze kans op een kaartje!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuke candy. Ik waag graag een gokje. Graag zou ik een vrijkaartje winnen voor de beurs in Zwolle. Waarom? Omdat ik het entreegeld liever uitgeef aan leuke spulletjes. Een leuk papierblokje of aan leuke lintjes, bloemetjes, etc.
    Iedereen veel succes gewenst!!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi,

    Ik zie dat er iets mis is gegaan met mijn vorige reactie. Hij is niet geplaatst. Ga elk jaar met 2 vriendinnen naar de beurs en een gratis kaartje zou helemaal super zijn. Bedankt voor deze kans. Hoop dat de reactie nu wel blijft staan.

    Groetjes Johanna

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wanneer wordt de winnaar bekent gemaakt.
    Anders moet ik nog een kaartje bestellen voor Donderdag...
    Groetjes Steffii

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Na wat problemen met een berichtje te plaatsen is het eindelijk gelukt.
    Bovenaan het blog staat nu een bericht waarin bekend is gemaakt wie gewonnen heeft.

    Groetjes, Sonja

    P.s. Wij verwijderen geen berichten. Wellicht dat er iets mis is gegaan met blogger.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Laat je een berichtje achter? Dat vinden wij natuurlijk helemaal geweldig. Dank je wel.

(Sorry we moeten een Woordverificatie doen, we worden erg lastig gevallen door spammers.)