Pagina's

dinsdag 18 augustus 2015

Ilyas

Hallo allemaal

Zoals vele van jullie al hebben meegekregen heeft CreaMiep twee nieuwe stempels uitgebracht. Ze zijn gisteren binnen gekomen en nu te bestellen ;)

Om deze stempel vertrouwd te maken heeft het Design Team al vele mooie kaarten voorbij laten komen. Nu is het mijn beurt om jullie Ilyas te laten zien. 


Ik ben begonnen met het kleuren van de stempel. Dit met alcohol markers. Heb de kleding van Ilyas een beetje rustig gehouden en lekker mannelijk. De mooie Ayla heb ik een beetje afgekeken van de de echte Ayla en Jippe. Dat zijn de hondjes van Sonja, de eigenaresse van CreaMiep. Daarna ben ik papier er bij gaan zoeken. Mooi bruin designpapier met wat groen en blauw. Ik leg altijd mijn papier onder het afdrukje zodat ik kan zie of het staat. En of de kleuren papier mooi bij elkaar matchen. Daarna ga ik aan de slag om deze op maat de maken. Ik heb mijn eerste velletje 13cm bij 13cm gemaakt. De rest heb ik op gevoel gedaan. Alle randjes weer een kleurtje gegeven met o.a. distressinkt en een ink blending tool
De tekst op de kaart is afkomstig van de nieuwe tekstenstempel. Daar staan zulke leuke teksten op voor verschillende seizoenen. 

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden en tor de volgende keer. 

Liefs CreaMelanie 

1 opmerking:

Bedankt voor je bezoekje. Laat je een berichtje achter? Dat vinden wij natuurlijk helemaal geweldig. Dank je wel.

(Sorry we moeten een Woordverificatie doen, we worden erg lastig gevallen door spammers.)