Pagina's

donderdag 30 april 2015

Voetballen

Ik vind het nog steeds erg lastig om voor mannen een kaart te maken, maar deze voetbalkaart voor Bjorn is wel goed gelukt ! Bjorn is een enorme Ajax fan en hij was erg blij met het kaartje voor zijn verjaardag.


Voor de kaart kun je de leuke ronde mal van Dutch Doobadoo gebruiken, het patroon van de voetbal voorop heb ik op internet gevonden. Met groen cardstock gras gemaakt en natuurlijk een Magnolia erop gezet, die blijven leuk !! De Magnolia is gestempeld met Memento inkt op DCP papier en ingekleurd met een combinatie van Flexmarkers/Promarkers. De Hoera is gemaakt met een stans waar je een woordslinger mee kan maken en de spijkers zijn gemaakt met een parelpen.

Bedankt weer voor het langskomen en tot de volgende keer.

Liefs,
Caroline

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk die grote voetbal!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo ik Ben Tine en ook blogger. Ik schrijf in diverse genre's gedichten etc en meer. Had vraag aan jou zou ik je foto mogen gebruiken van de voetbal voor een gedicht. Ik vind deze namelijk erg mooi en natuur zet ik de link van jou erbij. Graag antwoord via een reactie onder een gedicht dan weet ik voldoende. Alvast bedankt. Lieve groet tine.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Laat je een berichtje achter? Dat vinden wij natuurlijk helemaal geweldig. Dank je wel.

(Sorry we moeten een Woordverificatie doen, we worden erg lastig gevallen door spammers.)