Pagina's

Design Team


 
Ik ben Sonja (bouwjaar 1977), ook wel de CreaMiep. Ik krijg ook geregeld de naam Miep(je).

Ik ben eigenaresse van de webwinkel
CreaMiep.
Ik heb naast het Design team blog ook een
eigen blog met zelfgemaakte kaarten en scrapdingen.
Tegenwoordig is facebook helemaal hot. Natuurlijk kan CreaMiep daar niet in achterblijven.
We hebben een CreaMiep Facebook en een CreaMiep Design Groep. Die laatste is voor klanten, bezoekers en volgers om hun eigen kaarten/projecten op te plaatsen.
Het design team zal regelmatig nieuwe voorbeelden laten zien op zowel dit blog als op CreaMiep Design groep.
Ikzelf behoor niet tot het team, maar val wel af en toe in of laat tussen door mijn eigen creaties zien.
Ik wens jullie heel veel plezier op ons blog, en we vinden het leuk als je een reactie achter laat.
Ik ben Miranda en woon in Breda. Ik werk bij een notariskantoor. Ik maak al heel lang kaarten en
cadeauverpakkingen. Ik ben eerst begonnen met 3d, maar sinds een aantal jaar heb ik ook het scrappen ontdekt. Ik geef ook workshops. Vind allerlei technieken leuk om te doen, zoals borduren, embossen en scrappen. Mocht je meer van mijn creaties willen zien dan kun je op mijn
blog  http://mirandaswenskaarten.blogspot.com/ kijken.
 

 
Hallo ik ben José Südmeier en ben getrouwd. Ik woon in Den Helder en kom oorspronkelijk uit Rotterdam.
Ik werk 16 uur in de week als administratief/secretarieel medewerkster
in een beschermde woonvorm voor mensen met een psychiatrische beperking.
Mijn hobby's zijn scrappen, muziek maken ik speel cornet in een brassband en zing in een zangkoor.
Met kaarten maken ben ik begonnen met 3d kaarten en pergamano en vroeger op de pc kaartjes maken. Tegenwoordig veelscrapkaartjes en scrap werkjes.
 
Wat ik dan ook erg leuk vind om te doen. Mijn blog is: http://creatiesjose.blogspot.nl/
 
Groetjes José
 
 

Hallo allemaal,

 
Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Sinds dit jaar getrouwd met Ron en samen hebben wij twee konijnen, Presley en Peluca.

Een hele lange tijd heeft mijn hobby op een laag pitje gestaan. Sinds ik op mezelf woon zocht ik iets om mijn tijd te doden. Nou daar kwamen de 3D plaatjes weer. Langzaam aan kwamen daar stempel en snijmallen bij. 

Tegenwoordig probeer ik alles wel een beetje uit. Van een simpel 3D kaartje tot werkstukken met MDF. Het kleuren van stempes tot scrappen. Sinds ik in de WW zit, momenteel gelukkig nog maar voor de helft, ben ik druk bezig met de hobby. 

Verder werk ik op dit moment 20 uur als administratief medewerker voor een internationaal bedrijf en hoop ik daar in het nieuwe jaar weer fulltime aan de slag te kunnen. Schrik niet, tijd genoeg voor de hobby, manlief houdt van voetbal ;)

Ik hoop jullie eens te zien op mijn blog: www.creamelanie.blogspot.nl of mijn facebookpagina www.facebook.com/creamelanie

en natuurlijk hier op het blog en de facebookpagina van CreaMiep!
 
 
 
Ik ben Sandra, 28 jaar, getrouwd, en mama van een dochter. Ik woon in het midden van het land. In het dagelijks leven werk ik als apothekersassistente, maar in mijn vrije tijd ben ik vaak op mijn hobbykamer te vinden. Ik ben al mijn hele leven creatief bezig, volgens mijn moeder ben ik met een schaar in mijn hand geboren. Ik ben begonnen met 3-d kaarten, maar maak nu vrijwel alleen maar scrapkaarten met gestempelde afdrukjes. Ook maak ik graag mini scrap albums.


Hallo allemaal,

Ik ben Marianne Wesseling en ben al zolang ik me kan herinneren creatief bezig.  Ik heb een hele brede interesse en vind alles leuk wat met handwerken te maken heeft. Ik heb jaren getekend en geschilderd en beelden van klei gemaakt, totdat ik ongeveer 5 jaar geleden kennis maakte met kaarten maken en stempelen en sindsdien heb ik er dus een verslaving bij. Je kunt me dagelijks vinden aan de eetkamertafel om te knutselen en te bloggen. Ik vind het leuk om steeds nieuwe materialen te ontdekken en te gebruiken en probeer ook om dat toe te passen in mijn kaarten.  Ik ben erg blij dat ik het DT van Creamiep mag komen versterken en hoop dat ik jullie met mijn creaties een beetje kan inspireren.

Mijn eigen kaartjes kun je vinden op:  http://Mariannesblogje.blogspot.com

Creatieve groetjes,

MarianneHoi allemaal,

Mijn naam is Saskia Moonen, en woon samen met mijn man Frank en onze 2 zonen in het mooie Limburg!
Ik ben ooit begonnen met kaarten maken de bekende techniek zoals 3d, theezakjes vouwen. Maar de laatste jaren is het voornamelijk scrapkaarten, doosjes, tasjes en mini albums.
Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met wat stempeltechnieken te proberen, wat ook erg leuk is om te doen. En zo is er nog elke dag iets nieuws te leren op het gebied van hobby…

Nu nog op zoek naar een doosje tijd, en dan komt het allemaal goed!


Vele creatieve groetjes,

Saskia