Challenge

Welkom bij het challenge blog van CreaMiep Design Team. Elke maand wordt op de eerste van de maand een nieuwe challenge geplaatst.
Uiteraard met voorbeelden van Design Team.

Wil je ook meedoen aan een challenge zorg ervoor dat je creatie voldoet aan de richtlijnen om in aanmerking te komen voor de maandelijkse prijs.
Iets naar beneden scrollen staan de spelregels uitgelegd.

Het kan zijn dat je even terug moet scrollen voor een challenge op het blog. Er worden namelijk tussen door ook creaties geplaatst, maar ook candys, uitleg of productie informatie.

De Challenge van December 2011 is HIER te vinden.
Spelregels voor een Challenge

1. Maak een kaart aan de hand van de opdracht/sketch
Wanneer het om een sketch gaat, wijk dan niet af van de basisvormen (grote vormen), bloemetje/pareltje/takje/swirl meer of minder is geen probleem als de kaart overeen komt met de sketch.
2. Stuur deze voor de eind datum die aangegeven staat bij de challenge.
3. De kaart mag alleen op je eigen blog of website geplaatst worden
4. Zet een link van de CreaMiep Design Team in je bericht van je ingezonden kaart op je blog of website en in je sidebar van je blog.
5. Wordt opvolger (niet van toepassing als je dat al bent)
6. Per deelnemer (afkomstig uit Nederland) 1 ingezonden kaart
7. Linken naar je kaart bericht (anders zijn wij eindeloos aan het zoeken) en linken naar Photo Bucket of andere foto site is niet toegestaan.
8. Ik zou het leuk vinden als je het verder verteld, alleen met meer deelnemers kan deze challenge blijven bestaan. Kan ik op je rekenen?!
Hoe plaats ik de blog logo op mijn blog?
Uitleg hoe je een blog logo op de blog kunt plaatsen aan de linker- of rechterkant.

- Kies voor Ontwerpen
- Kies dan voor "Een gadget toevoegen"
- Kies dan voor "Tekst"
- Kies dan "Html Bewerken" en plak onderstaande code in de html versie
- Klik dan op opslaan en de blog logo staat op je blog

<a href="http://creamiepdesignteam.blogspot.com/" target="_blank"><img border="0" src="http://4.bp.blogspot.com/_-nCNZSKsBPY/S-nAXMgcMXI/AAAAAAAAAJQ/oL_IOMZr61k/S220/Blogkop03.jpg" /></a>
Contact
Via deze link kan
iedereen die vragen heeft over het challenge blog contact met mij opnemen. Ook kunnen challenge winnaars zich op dit adres melden voor hun prijs.